Home Cadzand Mauroux Strand

Strand, Zuid-Afrika

C-appartement

C-appartement: Woonkamer C-appartement: Badkamer C-appartement: balkon C-appartement: Zonsondergang C-appartement: Uitzicht

D-appartement

D-appartement: Woonkamer D-appartement: Woonkamer D-appartement: Badkamer D-appartement: badkamer D-appartement: slaapkamer 1 D-appartement: Slaapkamer 2 D-appartement: Keuken D-appartement: Uitzicht

Omgeving

Zwembad Omgeving: Cape Dutch Stellenbosch Huis Omgeving: De golfbaan Omgeving: Het strand van Strand Omgeving: Strandopgang Omgeving Omgeving Omgeving

Nog geen liefhebber van Zuid-Afrika? Of al helemaal verknocht aan Zuid-Afrika? Reserveer eens een keer ons luxe appartement direct aan het strand van Strand aan de False Bay, drie kwartier van Kaapstad.

Indeling appartementen:

Het D-appartement heeft gedeeltelijk zeezicht en een zeer zonnig balkon. Het C-appartement heeft volledig zeezicht en heeft middag- en avondzon en de mooiste zonsondergangen vanaf het balkon.

Het appartement maakt deel uit van Greenways Country Estate, een golfbaan langs het strand waar een aantal luxe vrijstaande woningen is gebouwd en een paar kleine appartementen gebouwen. Het geheel is een security estate met 24-uursbewaking.

Gasten mogen gratis gebruik maken van het zwembad en de braais (BBQ's). Voor golf en tennis wordt een kleinigheid gevraagd bij het 'Golf clubhouse', waar ook eenvoudig gegeten en gedronken kan worden.

Het appartement is een prima uitvalbasis voor de wijnroute (Stellenbosch op 20 minuten rijden), voor Kaapstad met zijn Robbeneiland en Tafelberg (45 minuten rijden) of zomaar voor een strandvakantie, maar dan moet het wel zomer zijn in Zuid-Afrika (december t/m maart). Ook buiten deze periode is het natuurlijk prima toeven in Zuid-Afrika en zelfs in de winter (juli/augustus) kunt u met korte mouwen heerlijk aan de Waterfront buiten lunchen. Natuurlijk is er ook wel eens een koude regenperiode tussendoor, maar die duurt in Zuid-Afrika nooit zo lang.

Prijzen

Prijzen per nacht
C-appartement D-appartement
feb. 2017 t/m mrt. 2017 € 90 € 80
apr. 2017 t/m sep. 2017 € 70 € 60
okt. 2017 t/m nov. 2017 € 90 € 80
dec. 2017 t/m jan. 2018 € 115 € 95
feb. 2018 t/m mrt. 2018 € 90 € 80
apr. 2018 t/m sep. 2018 € 70 € 60
okt. 2018 t/m nov. 2018 € 90 € 80

Bijkomende kosten:

Reserveringskosten: € 50

Eindschoonmaak: € 60

Contact

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons e-mailen op strand@nienhuisbeheer.nl.