Home Cadzand Mauroux Strand

Cadzand

Tuin

Inrichting

Omgeving

In Zomerdorp Het Zwin direct gelegen aan het natuurreservaat Het Zwin, staan luxe geschakelde bungalows. Onze gezellige woning is slechts 500 meter van het strand verwijderd. Sluis, Knokke en Brugge - die in de directe omgeving liggen - garanderen een gezellig winkeldagje eventueel gecombineerd met Middeleeuwse cultuur. Het Zomerdorp Het Zwin heeft geen eigen faciliteiten als winkel, restaurant of zwembad, maar deze zijn in directe omgeving in overvloed aanwezig.

Het is een 6-persoons bungalow. De indeling is als volgt: via de voortuin met eigen parkeerruimte voor twee auto.s, komt u de woning binnen. Op de begane grond treft u aan: 2-persoons luxe slaapkamer met TV en boxspringbed, hal, badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine. Ruime woon-/eetkamer met luxe open keuken voorzien van koelkast, vrieskast, afwasmachine, combioven en kookplaat. In de woonruimte is een open haard. Vanuit de woonkamer komt u in de zonnige achtertuin, voorzien van tuinmeubelen en schuur.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met boxspringbedden. Op de overloop is een kleine badkamer met wastafel en een tweede toilet. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Kinderstoel, kinderbedje, badje en bolderwagen zijn aanwezig.

We besteden veel aandacht aan de inrichting, waardoor we liever geen huisdieren in onze woning zien!

Prijzen en boeken

Voor prijzen en boeken zie de website van Verhuurburo Cadzand.

Contact

Voor meer informatie kunt u ons e-mailen op cadzand@nienhuisbeheer.nl.